Fotografie

Portret, horeca en personal branding fotografie

Welkom bij mijn portfolio voor portret, horeca en personal branding fotografie. Ik werk graag met het thema zichtbaarheid door middel van het maken van krachtige, professionele foto’s. Of je nou een personal branding shoot boekt, of jouw horeca zaak op de kaart wilt zetten. Ik help je bij het zichtbaar maken van jouw bedrijf.

”Online zichtbaarheid door middel van krachtige, professionele foto’s”

Personal branding fotografie

Is jouw bedrijf zichtbaar?

Een personal branding shoot zet jouw bedrijf in het licht. Ik kijk desgewenst met je mee naar kleuren en styling, zodat je de juiste sfeer kunt neerzetten.

Heb je al een huisstijl voor je bedrijf? Dan houden we daar rekening mee tijdens het stijlen van de foto’s. Heb je nog geen huisstijl? Dan kunnen we creatief aan de slag met kleuren en details, zodat je na de shoot een duidelijke sfeer kunt neerzetten.

Horeca fotografie

Ontbreken de professionele sfeerbeelden en smakelijke food foto’s op de website en socials van jouw horeca zaak? Ik breng daar graag verandering in.

Tegenwoordig checken we eerst online waar we zin in hebben. Sfeer en uitstraling zijn daarin heel belangrijk. Maar ook het eten en drinken, op een smakelijke manier gepresenteerd, mogen niet op de socials ontbreken!

Met mijn ervaring in de horeca fotografie help ik je met het op de kaart zetten van jouw horeca zaak!

”Breng de sfeer van jouw horeca zaak in beeld”


Portret en content fotografie

Een content shoot is een hele leuke ervaring. We gaan mooie foto’s van je maken en ik help je waar nodig met het brainstormen over de aankleding. Houd je het simpel en ga je voor een klassiek portret voor LinkedIn? Of ga je creatief en trek je jouw meest uitgesproken kleding uit de kast voor een content shoot?

Heb je nog geen ervaring met poseren? Dat is geen enkel probleem. Je hoeft namelijk niet fotogeniek of ervaren te zijn voor een content of portret shoot. Ik stel je waar nodig op je gemak en samen maken we er een fijne, ontspannen ervaring van.

Heb je vragen of wil je een fotoshoot boeken? Voor meer info en prijzen kun je direct contact met mij opnemen via de Whatsapp knop of via het contactformulier hieronder.