Blijf thuis met je bek!

Oké ik ga toch maar weer door met bloggen.. De laatste tijd kon ik, vanwege de Corona-paniek, social media maar moeilijk verdragen en ik kreeg even geen blogs meer uit mijn vingers. Maar nu is het beter! Elke donderdag en zondag om 20:00 een nieuw artikeltje. We moeten door! (love Chateau Meiland)

Ik ben de laatste weken vaak aangesproken op mijn verantwoordelijkheid. Of nou ja, vooral op het gebrek aan het nemen ervan als het gaat om het Corona virus. En dat viel me zwaar. 

Weet je wat ik merk? Ik merk dat ik expres geen moeite doe om mensen uit te leggen dat ik heus mijn verantwoordelijkheid wel neem. Koppig van me. Maar blijkbaar heb ik dat nodig om bij mijn eigen gevoel te kunnen blijven. Omdat ik anders verzuip tussen alle ‘blijf thuis!’-en ‘neem je verantwoordelijkheid!’ terreur. 

Het is de waarheid, dat ik geen angst heb voor het Corona virus. Maar misschien moet ik de mensen die dat wel hebben serieus nemen en mezelf niet beter zitten te vinden dan zij. Want dat wens ik andersom ook.

Oké, meer nuttigs heb ik gewoon niet te melden over dit issue dus ik spreek jullie donderdag weer! 

Liefs,

Rosa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.