TINDER LOVE – Love at first swipe!

Oh my Tinder. Ik weet nog goed dat de app onder mijn vrienden populair begon te worden. De app was toen nog gratis en ‘super like’ bestond niet. Eind 2013 zaten wij plotseling allemaal op Tinder! En hij ook…

Ik had destijds een relatie maar dat kon me niks schelen. En mijn ex trouwens ook niet. Wist hij veel! Wat was het heerlijk om met vriendinnen dubbel te liggen bij het zien en beoordelen van de foto’s van tientallen mannen. Ook de gesprekjes in de chat van de app waren vaak hilarisch. Voor mijn ego was Tinder trouwens ook niet verkeerd. Ik had vaak honderden matches en ik kreeg dagelijks chatberichtjes van geïnteresseerden. 

Afspreken met een match deed ik nooit. Ten eerste had ik een relatie en ten tweede was het toen nog allemaal voor de lol. Deze vorm van vleeskeuring nam ik totaal niet serieus. En zes jaar geleden kende ik niemand die echt via Tinder ging daten. Laat staan dat er toen relaties uit ontstonden!

Maar ja, toen kwam het moment dat ik René op Tinder spotte. Ik wist het meteen, deze vind ik interessant! Waar ik normaal gesproken jolig met vriendinnen of verveeld in m’n eentje aan het swipen was, stopte ik even toen zijn profiel voorbij kwam. Ik klikte door om meer foto’s te kunnen zien. Zijn foto’s waren vaag belicht en zijn gezicht was totaal niet goed zichtbaar, maar ik voelde het. Zo bizar! Núl informatie en toch gebeurde dit?! Ik swipte in de goede richting en had meteen een match!!

We hadden maandenlang contact; eerst via de Tinder chat en toen via Whatsapp. Ook voerden we lange telefoongesprekken en uiteindelijk kwamen de Face Time avonden waarbij hij wachtte met ophangen totdat ik in slaap was gevallen. We konden uren praten, echt over van alles. Wat was dat heerlijk.

Grappig feitje: Veel later vertelde René me dat hij in eerste instantie dacht dat ik een catfish was! Het Face Timen hielp natuurlijk. En debiele foto’s die ik van mezelf stuurde ook..

Omdat ik destijds nog half in een knipperlicht relatie met mijn ex zat verstrikt, hield ik diepe gevoelens voor René af. Maar híj was al een tijd vrijgezel en werd er gek van dat ik maar aan die andere jongen bleef plakken. René was allang verliefd en wist heus wel dat ik ook voor hem begon te vallen, maar het voelde voor mij niet goed dus ik drukte mijn verliefdheid weg. Diep van binnen wist ik natuurlijk wel beter maar achteraf ik ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd en dat ik heb gewacht met afspreken. Toen het echt uit was met mijn ex kon ik mijn gevoel voor René helemaal toelaten en hem eindelijk, voor het eerst in levende lijve gaan ontmoeten. Ik stroomde over van geluk toen we elkaar voor de eerste keer zagen en vanaf dat moment is hij nooit meer weg gegaan.

Wat er daarna allemaal is gebeurd is geschiedenis. Nee, onzin, het is het goddelijke heden en hopelijk nog een lang stukje toekomst! Wat ben ik gek op jou, mijn liefste, heerlijkste Tinder match.

Liefs,

Rosa

18-02-2014 

Een gedachte over “TINDER LOVE – Love at first swipe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.